OM BARBARATORIUM

Klik in på barbaratorium.dk minimum en gang om ugen og lad mine videoer give dig inspiration og undervisning i billedkunst – tegning og maling.
Her lærer du at udforske dine muligheder for at udtrykke dig og aflæse dine egne værker.

Barbaratorium er for dem:

– som har lyst til at lære at tegne og male

– som søger optagelse på videregående uddannelser, på diverse statslige uddannelser som f.eks. Det Kongelige Kunstakademi, Designskole og Statens Teaterskole.

– som mangler inspiration og vil prøve kræfter med kunstverdenen, ikke nødvendigvis på professionel plan, men drevet af egen nysgerrighed og med ønske om at fremme sin personlige udvikling.

– som har lyst til at tage skridtet videre i deres egen kunstneriske udvikling og har brug for professionel vejledning.

– som altid har drømt om at tegne og male, men ikke har haft tid til at sætte sig ind i området.

Kreativitet omfatter mange ting, men i billedverdenen er det vigtigt, hvilken historie man har lyst til at fortælle og hvordan man lærer at se den mere klart og oversætte den til sit eget billedsprog.

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 20 82 64 23 og aftale tid for et besøg hos mig på Barbaratorium atelieret i København.

PRESSEMEDDELELSE
19. maj 2010
Webstedet barbaratorium.dk tilbyder inspiration og undervisning:

Her kan man lære at udtrykke sig kreativt

Billedkunstneren Barbara Wilson har åbnet webstedet barbaratorium.dk hvor man finder en lang række videoer med inspiration og undervisning i maling, tegning og det at udtrykke sig kreativt.

Barbara Wilson har stor erfaring med undervisning, dels gennem afholdelse af kurser i tegning og maling, og dels gennem sit virke som lærer i scenografiafdelingen på Statens Teaterskole. Nu vil den store erfaring komme alle til gode via internettet, idet Barbara har produceret en række undervisningsvideoer, som ligger frit tilgængelig på barbaratorium.dk

Foruden undervisningsvideoer finder man også videoer med galleribesøg, foredrag med kendte skuespillere og instruktører, og ikke mindst kreative kig ind i Barbaras atelier.

Der ligger allerede mange videoer på barbaratorium.dk og Barbara Wilson lægger løbende nye videoer ind med kursusafsnit, videoeksperimenter og kommentarer til kunstverdenen af i dag.

Som Barbara Wilson selv udtrykker det:

Barbaratorium er en hjemmeside, hvor jeg viser hvordan man kan tegne og male, og giver inspiration til hvordan man kan starte sin kreative proces. Det er et alternativt rum for alle dem som har lyst til udvikle deres talent gennem den historie, som ligger i hvert enkelt menneske. Individualiteten og dit eget syn på verden har første prioritet i den proces.”

Barbaras videoer er reflekterende og underholdende, og bevæger sig mellem kunst og dokumentarisme. Her møder man blandt andet de mennesker der skaber, bruger, elsker og hader kunst og kultur i Danmark i dag.

Men kig selv ind på barbaratorium.dk og se, hvad der sker.

Barbara Wilson tilbyder også afholdelse af kurser inden for kreativitet, tegning og maling, rådgivning og kritik til kunstnere samt hjælp og støtte til dem, der ønsker at søge ind på Kunstakademiet, Teaterskolen og andre kreative uddannelser.

- how to buy amoxicillin - how to buy levitra - purchase clomid - prescription lasix -