SAMARBEJDE

Being right is also being boring. Your mind is closed. You are not open to new ideas. Start being wrong and suddenly anything is possible.

På en uge kan jeg lære dig at tegne. Herefter er det din åbenhed og vilje, som spiller den afgørende rolle for din videre kreative udvikling.

Jeg skaber kreativitetsudvikling gennem din personlighed og dit talent.

Du skal være søgende og eksperimenterende og tro på dig selv, selv om andre ikke gør det. Og så skal du være stædig og målrettet.

Du er din egen herre, når det handler om din kreative udvikling. Jeg er din guide og samtalepartner.

Gennem mit Barbaratorium kan jeg hjælpe dig med at se og forstå dit potentiale, gøre det mere klart for dig og hjælpe dig til at finde din retning.

Vi skal udforske betydningen af at være “søgende og eksperimenterende”  – og på hvilket plan det sker. Min definition er sikkert anderledes end din, og vi bliver nok aldrig enige. Du vil blive undervist af en af de ærligste, mest kritiske og professionelle undervisere, og blive udsat for knivskarp kritik undervejs i forløbet.

Kurser – Workshop – Undervisning

Privat timeundervisning

6 måneders forløb – individuel undervisning/konsultation, hvor du kommer til at arbejde både på mit atelier og hjemme med udgangspunkt i dit behov og din interesse. Forløbet kan være opdelt i 2 moduler, hvor vi de første 3 måneder er meget sammen, og jeg underviser dig intensivt og er på hele tiden. De 3 følgende måneder arbejder du mere selvstændigt med forskellige opgaver, og jeg fungerer mere som konsulent og sparringspartner. Pris – 8500 kr. for 6 måneders forløb

Weekendkurser med fælles eller individuel undervisning: I alt 20 timer fra fredag til søndag for 2.200 kr. pr. deltager. Max. 6 personer pr. hold.

Scenografikursus samt grundkursus i rumforståelse med fokus på scenografi-, kostume- og rumopgaver: Med udgangspunkt i scenografiske overvejelser arbejdes der med rum i modelstørrelse, form og farve i rumlige skitser, og vi leger med tekst, billeder og materialer. Undervisningen omfatter små hurtige øvelser, men også dage med fordybelse og selvformulerede opgaver. Tid – efter aftaler.

Workshop for virksomheder: Hvad er kunst og hvorfor er det vigtigt at have den omkring sig? Hvordan kan kreativitet forhøje aktiviteten i din arbejdsdag? Pris for 8 timers forløb –
workshop + foredrag 16 000kr.

Workshop for private: Foredrag, undervisning, besøg på gallerier eller andre steder – efter behov.

Workshop for børn i børnehaver og institutioner, og for 0-4 klasse i folkeskolen: Børneudviklingskurser er baseret på faste opgaver som udvikler børnenes umiddelbarhed og intuition, og samtidigt lærer dem at handle bevidst under en arbejdsproces. Der vil altid være indledende samtaler med de grupper af børn, som skal undervises. Dette er for at sikre at undervisningen tilpasses deres behov og hvor de befinder sig i deres visuelle udvikling.


- how to buy amoxicillin - how to buy levitra - purchase clomid - prescription lasix -