Kære Barbaratorium tilhænger!

Vores eventyrlige sejlads i Middelhevet er slut for i år. Yacht Salvagny har taget turen fra Sousse i Tunesien til Gibraltar, hvor anden etape frem til Denmark starter i april 2012.

Båden er sikkert parkeret på den spanske side af Gibraltar, det hedder faktisk ’La Lines’, og har en fantastisk udsigt til Gibraltarklippen: Her vil den ligge frem til april 2012, hvor vi sejler videre frem mod Biscayen og derefter Danmark.

Gibraltar, den gamle engelske koloni, og området i det sydlige Spanien er virkelig et besøg værd. Her er masser at kigge på, et regulært historisk vingesus og ikke mindst rig lejlighed til at besøge både de populære spanske byer som f.eks. Fuengirola, Marbella, Malaga og Cadiz, såvel som det sydlige Portugal.

Det   er jo en rigtig god mulighed for at holde tegne- og malekurser, hvor vi bor på båden og bruger Gibraltar og det spanske område som inspiration.

Det er ikke hver dag man få mulighed til at tage til Gibraltar, som virkelig er et specielt sted. Det er nemt at komme dertil, idet man kan flyve til Malaga og her tage bussen næsten direkte til marinaen i La Linea, hvor båden ligger. Eller man kan flyve til Gibraltar via London med bl.a. Easyjet. Uden for højsæsonen er det tilmed ganske billigt.

Det er rart og hyggeligt at bo i en båd, og Yacht Salvagny er rummelig og klassisk indrettet med mørkt træ overalt. Samtidig er faciliteterne på marinaen helt nye og absolut i top. Der er soveplads til 5-6 personer fordelt i to kahytter og salon. Båden har to badeværelser og alle muligheder for at lave mad og hygge, eller vi kan spise på en af de mange gode restauranter i La Linea og Gibraltar, få minutter fra marinaen.

Kursus afholdes fra den 27.11 — 04.12. 2011 (mulighed for juleindkøb i det toldfri Gibraltar)

Tegne- og malemulighederne er virkelig interessante, ikke mindst kontrasten mellem den britiske del i Gibraltar og Spanien. Det er to forskellige verdner, som mødes og det er enestående at kunne tilbyde tegne- og malekurser et så udsædvanligt sted som dette.

Prisen for kurset er 4200 kr., som dækker undervisning og overnatning på båden. Hertil kommer så flybillet og mad. Mad er billig i Spanien, og hvis vi køber ind og laver mad i båden, bliver udgiften minimal.

Lad mig høre, om du kunne være interesseret i dette kursus med båden som base?

Bedste hilsner
Barbara Wilson

GIBRALTAR - 25 05 2011

- how to buy amoxicillin - how to buy levitra - purchase clomid - prescription lasix -