Tegne — og malekurser i fantastiske Piemonte i Italien!

Uanset om du er erfaren tegner eller maler, eller du måske er begynder, kan du have stor glæde af et spændende tegne- og malekursus i landsbyen Bruno, der ligger i skønne Piemonte i Italien. Kurset afholdes i en rustik renoveret kirke fra år 1650, hvor de store lyse rum sammen med landsbyen, naturen, maden og vinen vil inspirere og glæde dig.

Din underviser på kurset er billedkunstneren Barbara Wilson, som har europæisk baggrund men bor og arbejder i Danmark. Barbara Wilson har mange års erfaring som underviser og vejleder inden for tegning, maleri, rumopfattelse, komposition etc. Du finder information om Barbara Wilson, værker, videoer, kurser og personlige rådgivning på www.barbaratorium.dk og www.barbarawilson.dk

Velkommen til et studie i billedsprog

Billedet som virkelighed, billedalfabetet og billedgrammatik — Undervisningen på kurset i Piemonte behandler de grundlæggende principper i billedsproget, herunder komposition og kontrastforhold. Vi skal også arbejde med billedanalyse, hvor vi undersøger sammenhængen mellem tema, indhold og form.

Der vil være god tid til de enkelte emner og opgaver, så vi grundigt kan behandle de problemer, der måtte opstå undervejs.

Piemonte og landsbyen, hvor ejendommen ligger, har farverige landskaber og fantastiske rum. Her er en vifte af inspirationsmuligheder og du kan samle dig så meget billedmateriale og skitser, at det lang tid efter kan bruges til ny inspiration. Huset — den renoverede kirke — har inspirerende rum og detaljer, som vil være det perfekte udgangspunkt for vores arbejde med rum, lys, kontrast og farve.

Under opholdet i Piemonte bliver der også tid til ture i området — herunder til markedet i den nærliggende by Nizza og en tur til kysten ved Genoa.

Kursusdagene vil typisk se sådan ud:

Morgenmad fra 8.00 — 9.00

Undervisning fra 9.00 — 12.30. Der startes med opvarmning, som er tegneøvelser efter simple opstillinger eller model. Formiddagen kan også omfatte et kort foredrag om komposition, teknikker eller kunsthistorie.

Frokost 12.30 — 13.30
Undervisning: 13.30 – 15.30

Det står Å©n frit for, om man vil deltage i alle undervisningstimer eller udforske området på egen hånd.

Aftensmad vil være ca. 19.30

Morgenmaden bliver serveret, mens vi hjælpes om de øvrige måltider.

Kursusdatoer:

Første kursus afholdes fra 2. til 9. maj 2011

Andet kursus afholdes fra 10. til 17. maj 2011

Pris

En uges kursus koster 6.200 kr., mens to ugers kursus koster 11.200 kr.

Prisen inkluderer undervisning, indkvartering i store lyse og højloftede dobbeltværelser, transport fra og til lufthavnen i Milano samt transport ved udflugterne.

Bemærk, at restaurantbesøg under udflugterne er for egen regning. Alle øvrige måltider med vin og vand er inklusive i prisen på kurset.

Prisen omfatter ikke fly tur/retur til Milano, men her er det muligt at få billige flybilletter hos Easyjet (www.easyjet.com).

Tilmelding

For tilmelding til tegne- og malekurset skal man kontakte Barbara Wilson på telefon
+45 20 82 64 23 eller mail@barbarawilson.dk

Der skal indbetales et depositum på kr. 2.500 før tilmeldingen er endelig.

Materialer

Man skal selv medbringe sine foretrukne farver, kridt, pensler og akvarelpapir, lærreder samt limstifter til eventuelt collagearbejde. Der vil være tegneredskaber og skitsepapir til rådighed på kurset.

Kursusejendommen

Kurset afholdes på Casa Monferrato i landsbyen Bruno, der ligger i området Piemonte, Italien. Kursusejendommen er en ombygget kirke fra 1650 med ti store dobbeltværelser samt fire badeværelser. Der er desuden køkken, solhave og en stor opholdsstue på 100 kvm., som er den tidligere kirkesal.

Vi ses i Piemonte og jeg glæder mig til at undervise dig i de dejlige omgivelser.

Barbara Wilson
mail@barbarawilson.dk
mobil +45 20 82 64 23

TEGNE- OG MALEKURSER I ITALIEN - 30 03 2011

- how to buy amoxicillin - how to buy levitra - purchase clomid - prescription lasix -