VELKOMMEN TIL MIN NYE HJEMMESIDE!

På en uge kan jeg lære dig at tegne!

Kig forbi barbaratorium.dk og lad mine videoer give dig inspiration og undervisning i kreativitet, tegning og maling – og følg med i videokommentarerne om aktuelle kunstnere, udstillinger og teaterforestillinger.

Barbaratorium.dk giver dig tegne- og maleteknikker, lærer dig at aflæse dine egne værker, få nye ideer og ikke mindst opdage din egen kreativitet, og hvilke historier du vil udtrykke.
Du kan supplere min videoundervisning med konsultationstimer og weekendkurser – eller bruge mig som samtalepartner, kritiker og underviser.

Jeg kan hjælpe dig i din kunstneriske udvikling, og når du søger optagelse på videregående uddannelser – eksempelvis Det Kgl. Danske Kunstakademi, Designskolen og Statens Teaterskole.
Med mine 20 års erfaring som underviser kan jeg give dig klar, konstruktiv kritik, så dit arbejde kommer til at skride hurtigt frem og du får mere glæde af dig selv og din kreative proces.

Husk, at jeg kan lære dig at tegne på en uge!

Med bedste hilsner
Billedkunstner
Barbara Wilson

Send venligst http://barbaratorium.dk.linux227.unoeuro-server.com til dine venner eller til andre, som har brug for inspiration, undervisning og hjælp i deres kunstneriske arbejde

VELKOMMEN TIL BARBARATORIUM - 16 05 2010

- how to buy amoxicillin - how to buy levitra - purchase clomid - prescription lasix -