Det er en lidt specielt video jeg udsender i dag — en video om vand, om sejlads og om lyset.

Sammen med min kæreste sejler vi vores 46 fods sejlbåd ’Yacht Salvagny’ fra el Kantaoui i Tunesien til København.

Det bliver et eventyr, en oplevelse og helt sikkert også et hårdt arbejde.

Når man sejler med sejl er det altid svært at lægge en rute helt fast, men vi vil sejle fra Tunesien til Sardinien, videre til Mallorca, Valencia , Alicante, Malaga, Gibralatar, Cadis, Faro, Lisabon, Porto, Vigo, Ferrol, Brest… og mange flere spændende og dejlige steder undervejs.
Hvis nogen af jer drømmer om at sejle på oceanet mellem Spanien og Danmark, så kan der være mulighed for at kommer med Yacht Salvagny på kortere eller længere strækninger. Man må selv arrangere sin rejse til, hvor man skal møde båden og kan risikerer at skulle vente nogle dage, hvis den er forsinket. Deltagerne fungerer som gaster, og deltage i den praktiske sejlads og øvrige gøremål ombord. Der kræves ikke egentlig sejlerfaring, selv om det naturligvis vil være en fordel. Derimod kræves, at man kan fungere ombord på båden, ikke blot med de øvrige deltagere, men også under de relativt trange forhold i en båd, der tilmed er i bevægelse hele tiden.

Yacht Salvagny er 46 fod, svarende til 14 meter lang og 4 meter bred. Det er en ketch — tomaster — beregnet for tryg og sikker oceansejlads. Der er 5 vandtætte afdelinger i båden samt nødvendigt radio og sikkerhedsudstyr, foruden tv, radio, varmt og koldt vand, varme og meget mere, som gør livet ombord sikkert og behageligt.

Ring eller skriv til mig — jeg kan give mange flere detaljer om båden og forholdene ombord.

Ellers nyd video, man træder ind i den filosofiske rum.

WANDERING THROUGH THE MEDITERRANEAN - 08 06 2011

- how to buy amoxicillin - how to buy levitra - purchase clomid - prescription lasix -